PLÀNOL BOTIGA

EL NOSTRE LOCAL COMERCIAL:
El local comercial es distribueix en planta baixa de 130m2.
L’accés o entrada al local el tenim al costat esquerra quedant a la dreta un gran aparador on poder publicitar els nostres serveis i productes. Al mateix temps aquesta gran obertura ens proporciona una entrada de llum natural al local i una gran relació de la zona de cuina amb l’exterior.
Primerament, trobem la zona de punt de venda i atenció al client on podem atendre els nostres clients, a través de taulells, mostradors i prestatgeries on exposem el nostre producte.
En tot moment hem donat molta importància en aprofitar els m2 al màxim possible, per això hem creat el passadís mínim imprescindible, reduint-lo i ajustant-lo al màxim a les dimensions reglamentaries. Aquest distribuïdor ens condueix a l’amplia cuina, al despatx d’administració i direcció, a la zona de serveis i vestidor i a les zones de magatzem i distribució de producte.
La cuina, la zona més generosa del local és totalment funcional per poder treballar de la forma més eficient possible a les persones encarregades d’elaborar els productes. Separant, zona de cocció, elaboració i rentat.
Seguidament, tenim el despatx de direcció i administració on es realitzen les factures, les comandes a proveïdors, l’atenció telèfonica, etc. I la zona de serveis amb bany i vestidor per homes i un altres per a dones.
La zona de distribució i magatzem de producte consta de zona de fred, magatzem, zona de distribució i una zona de càrrega de vehicles.

planols

LOCAL 1

LOCAL 2

LOCAL 3

LOCAL 4

Deja un comentario